Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

David Švehlík

Join Facebook to connect with David Švehlik and others you may know. Born on 6 April 1972 in Czech Republic David Švehlík started his career as dubbing actor and actor.

David Svehlik Actors Celebrities Leather Pants
David Svehlik Actors Celebrities Leather Pants

Pro mne je poctou zahrát si v pohádce.

. Česká televize ji uvede na Vánoce. View the profiles of people named David Švehlík. Kvůli Schneiderové 49 se vzdal celibátu. Svatba byla intimní bez účasti médií a obřad byl církevní.

Facebook gives people the power to. Ne ve večerníčcích ale v celovečerní pohádce režiséra Petera Bebjaka Krakonošovo tajemství. David Švehlík se podruhé oženil obřad byl církevní - iDNEScz David Švehlík se podruhé oženil obřad byl církevní 15. He was born on April 06 1972 in Liberec Liberecký kraj.

Hlavních rolí se ujali David Švehlík Jakub Prachař Ondřej Sokol Jan Nedbal Leona. Rád vybočil ze své herecké škatulky. V novém příběhu Krakonošovo tajemství si střihne rovnou titulní postavu. V té naší je ale postava pána hor jiná a rovnou mohu slíbit jisté překvapení.

Září 2015 1512 Herec David Švehlík 43 je znovu ženatý muž. He is one of famous dubbing actor. Herečka která má Sofii v péči právě točí pro ČT sitcom Rudyho má každý rád takže také neví kde jí hlava stojí a. David Švehlík better known by her family name David Švehlík is a popular Czech dubbing actor and actor.

Za burany nemůžeme jinak bylo vše v pořádku tvrdí pořadatel Zato Davidovi který stál vedle něj v tu chvíli asi úsměv na rtech zmrzl. David Švehlík se včera stal otcem odtajnil velkou novinu Jaroslav Dušek 57 na premiéře filmu Úsměvy smutných mužů. Po maturitě na akademickém gymnáziu v Praze absolvoval teologický konvikt 1991 Litoměřice následně rok 1992 navštěvoval Lateránskou univerzitu v Římě. K nyní točí Já Mattoni a ve volném čase se nejspíš věnuje nové partnerce se kterou se ukázal na loňském předávání Českého lva.

K Kriminálku Anděl historickou fresku Já Mattoni nebo filmy jako Pravidla lži Ve stínu či Úsměvy smutných mužů. Nejen že se během roku který tam už pracuje dokázala rychle sžít s chodem celé budovy. O víkendu si vzal svou krásnou přítelkyni. David Švehlík slaví 50.

David Švehlík 6. Když si David Švehlík bral za ženu krásnou Vendulu nikdo o ní nic nevěděl. Natáčí ji režisér Peter Bebjak a kromě výpravy za pokladem a tajemným vládcem hor slibuje humor napětí lásku a silnou hereckou sestavu. Krakonoše si v nové vánoční pohádce zahraje David Švehlík.

Jak jsme vás jako první informovali David Švehlík se stal trojnásobným otcem. Vládce Krkonoš se vrací. Facebook gives people the power to. David Švehlík is a 50 years old Czech actor from Liberec Liberecký kraj.

Herec David Švehlík jde z jednoho seriálu do druhého Kriminálka Anděl Život a doba soudce A. Nám se teď podařilo zjistit že pracuje jako učitelka na prvním stupni. Obzvláště pak když je jako tato dobře napsaná. Join Facebook to connect with David Švehlík and others you may know.

David Švehlík se soustavně věnuje televizi a filmu. Syn slavného herce a dabéra Aloise Švehlíka 82 David 50 měl původně v plánu celý svůj život zasvětit Bohu stát se knězem a žít v celibátu. 1 day agoHraje ho Švehlík. Krajčo se Švehlíkem utekli z představení.

David Švehlík Czech actor Happy birthday to you. 3 hours agoDavid Švehlík 50 který se v posledních letech zabýval ve svých rolích vraždami a soudními spory zabrousil do pohádky. A už se nic hledat nemuselo usmívá se David. V nové vánoční pohádce Krakonošovo tajemství si pána hor zahraje David Švehlík.

A podle našich informací je na základní škole na Vinohradech velmi oblíbená. 17 hours agoPředstavitel Krakonoše David Švehlík řekl že Krakonoš byl pro jeho dětství zásadním hrdinou díky herci Františku Peterkovi a Krkonošským pohádkám. Jeho manželka Vendula mu před několika dny porodila druhého syna Josefa. Dubna 1972 Liberec je český herec syn Aloise Švehlíka.

Postava Krakonoše se vrací na obrazovky. Mladý Švehlík se evidentně dal do kupy srovnal si osobní život i vztahy v rodině a navíc si pořídil novou image která mu dost sekne. Syna alespoň zapil pivem. View the profiles of people named David Švehlik.

Naštěstí si to včas rozmyslel dvakrát se oženil a je otcem dcery a dvou synů. Natočil například seriál Život a doba soudce A. Ostříhal vlasy a nechal si narůst vousy konečně vypadá na svůj věk 44 let navíc mužněji a drsněji což se jeho fanynkám. Herec místo bujarých oslav musel ale na premiéru svého nového filmu.

Krakonoš byl pro mé dětství zcela zásadním hrdinou díky Františku Peterkovi a Krkonošským pohádkám přiznal herec.

Tatiana Vilhelmova A David Svehlik Si Hraji V Serialu Ja Mattoni Ustredni Manzelsky Par Tana Character Fictional Characters
Tatiana Vilhelmova A David Svehlik Si Hraji V Serialu Ja Mattoni Ustredni Manzelsky Par Tana Character Fictional Characters
David Svehlik Winter Hats Costumes Actors
David Svehlik Winter Hats Costumes Actors
David Svehlik Beautiful People Actors People
David Svehlik Beautiful People Actors People
David Svehlik Film Actors Celebrities
David Svehlik Film Actors Celebrities
David Svehlik Film Man Celebrities
David Svehlik Film Man Celebrities

Posting Komentar untuk "David Švehlík"